Vlees en visproducten van hoge kwaliteit

De kwaliteit van onze producten staat of valt met de kwaliteit van de ingrediënten, bereiding, gebruikte apparatuur, ingezette hygiënemaatregelen en natuurlijk de kwaliteit, kennis en betrokkenheid van het team.

SelektMeat werkt al jaren met dezelfde leveranciers die een constante en hoge kwaliteit vlees leveren. Onze machines en apparatuur worden bij vervanging geüpgraded naar de nieuwste en veiligste standaard. Onze medewerkers zijn grotendeels SVO-geschoold en weten waar zij mee bezig zijn.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Stuur dan een mail naar info@selektmeat.nl.   

  loyds fssc logo    fssc logo    eeg01    skal logo10

      

Hygiëne en veiligheid

SelektMeat hecht veel waarde aan hygiëne en veiligheid. Wij vinden het belangrijk om in een veilige en hygiënische werkomgeving te werken. Zo geniet u van de beste kwaliteit carpaccio’s. Op het gebied van hygiëne en veiligheid worden steeds hogere eisen gesteld. Om aan deze eisen te blijven voldoen, worden alle stappen en processen binnen onze organisatie voortdurend gecontroleerd. Wij willen continu aan de geldende normen en condities voldoen. Fortuna Carpaccio is FSSC 22000 en daarnaast ook SKAL, MSC, ASC en Halal gecertificeerd.