We meat your expectations

We meat your expectations. And more.
SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd in carpaccio dat zowel voor het eigen label Fortuna Carpaccio als in opdracht voor private label wordt geproduceerd.

Naast het bestaande assortiment carpaccio, vis- en rundvleesproducten levert en produceert SelektMeat Products op maat. SelektMeat Products onderscheidt zich op het gebied van slicen en verpakken.

De kwaliteit van SelektMeat
Voor ons vlees werken wij al jaren samen met diverse importeurs en slachterijen die een constante kwaliteit vlees leveren. In ons assortiment bevinden zich naast diverse soorten steaks onder andere een populaire regular carpaccio van Europese runderen, carpaccio van Braziliaans rund, uit één spier gesneden en een (biologische) carpaccio van rundermuis. SelektMeat Products is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd.

Kortom, SelektMeat:

  • groot assortiment
  • maatwerk
  • goede service, flexibel en snelle levering
  • grote invries- en opslagcapaciteit
  • prima kwaliteit/prijsverhouding

Meer weten?

Zoekt u een leverancier die het door u gewenste vlees verwerkt tot een specifieke maat, vorm en gewicht, neem dan contact met ons op.