Merken

De merken van SelektMeat Products

SelektMeat Products is een onafhankelijke producent van lokale en internationale vleesmerken in Europa en beschikt over een groeiend portfolio aan eigen merken. Elke dag wordt er met veel passie gewerkt aan de productie, verkoop en promotie in het out-of-home kanaal.

Naast Private Label en maatwerk voert SelektMeat twee merken: Fortuna Carpaccio en Frisian’s Best Meat.

Fortuna Carpaccio’s van hoge kwaliteit

Het leveren van topkwaliteit carpaccio’s; dat is onze missie. Vers uit de diepvries, op maat gesneden en binnen een handomdraai op tafel. Fortuna Carpaccio is verkrijgbaar in elf verrassende smaken. Ontdek het beste uit de wereld van carpaccio!

Frisian’s Best Meat staat bekend om haar kwaliteitsvlees

Het vlees dat wij gebruiken komt van gerenommeerde Nederlandse slachterijen. Voor het vlees van onze Pulled Pork wordt de mooiste procureur gebruikt, met precies de juist dooradering. Zo kunnen wij voor u de meest malse Pulled Pork maken.

Pulled Pork is een typisch voorbeeld van slow cooking. Na het langdurig garen en roken op lage temperatuur van deze procureur delen, trekken (pullen) wij het vlees. De Pulled Pork produceren wij in plakken ‘Ready to Serve’ of in één stuk ‘Pull it Yourself’.

Bekijk onze merken: